Wie zijn wij

Wie zijn wij?
Motorvereniging Rijnsaterwoude bestaat sinds 2005. Wij zijn een motorvereniging door en voor mensen die van motorrijden houden. Iedere zondag proberen we een leuk stuk door Nederland te rijden. Ook organiseren we leuke activiteiten met en voor elkaar en als klapper organiseren we iedere tweede zondag in juni het Motortreffen op het Domplein te Rijnsaterwoude, wat elk jaar weer een groots succes is. Lees hier meer over het treffen.

Wij zijn een vereniging
De reden dat we een vereniging hebben opgericht is voor ons jaarlijkse Motortreffen. De afgelopen jaren is het evenement zeer sterk gegroeid. Uiteraard doen wij er alles aan om het Motortreffen zonder kleerscheuren te laten verlopen. Maar een ongeluk zit altijd in een onverwachte hoek. Om de organisatoren te behoeden van eventuele schadeclaims is het evenement verzekerd. Om een dergelijke verzekering af te kunnen sluiten moest er een vereniging worden opgericht.

Een tweede reden dat we een vereniging zijn is, omdat we steeds groter zijn geworden.
In het “rij-seizoen” gaan we iedere zondag erop uit voor een dagtrip. Elke rit heeft als doel “gezelligheid”. Deze kan door iedereen worden uitgezet, of voorgereden. Heb je een leuk idee, dan overleg je het met je “motorvrienden” van MV-Rijnsaterwoude. Ook worden er leuke evenementen tijdens de dagtrips bezocht. We houden elkaar op de hoogte van evenementen en op welke dagen deze plaats vinden. Door de vorm van vereniging zijn we verzekeringstechnisch gedekt als er iets onderweg mocht gebeuren. (Verkeersongelukken staan hier buiten. Dit valt onder de verzekering van de motorvoertuigen zelf). Voor fotos van verschillende trips kijk hier.

De motoren
De leden in onze vereniging bezitten allerlei soorten motoren. Harleys, Honda’s, Yamaha’s Suzuki’s, alles is welkom. Het is dus niet zo dat er alleen maar motoren worden toegelaten van een bepaald merk.
Een aantal technische mensen binnen de vereniging zijn uitstekend in staat je te helpen bij reparaties aan je motor. Dat maakt deze vereniging echt tot een gezellig club. Ontdek in het smoelenboek welken gezichten bij deze club horen

Img0023 Img2269 DSCN8751 DSCN8746 DSCN8739 Img3287 Img2281 DSCN4365 DSCN1933 DSCN1914 DSCN4249 DSCN4257

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *